Sprijin pentru Carina

Anca e prietena mea. O admir si o stimez. Are o putere extraordinara si un suflet imens. Iar Carina e fetita ei. Un ingeras special, de la care a invatat ca dragostea unei mame, poate fi nemarginita, intensa. Desi e greu, in fiecare zi, tot mai greu, iubirea ei pentru micutul ingeras creste cu fiecare zi tot mai mult, cu fiecare progres tot mai mult.

Acum sase ani, cand a venit pe lume, Carina ar fi trebuit sa fie un copil perfect sanatos, mare si puternic, asa cum au demonstrat ecografiile lunare, sa completeze fericirea acestor  parinti care se iubesc nespus de mult. O greseala medicala, a spulberat visul celor doi. Iar bucuria lor s-a transformat in lacrimi si durere. S-au revoltat, s-au rugat, au plans, au sperat intr-un miracol. Miracolul a venit si iubita lor Carina a supravietuit, in ciuda prognosticelor rezervate ale medicilor si asistentelor. A ramas insa cu sechele grave si cu un diagnostic sumbru: Paralizie cerebrala, hipoacuzie bilaterala severa ,epilepsie neonatiforma.

Dragostea de mama a indemnat-o sa se adune, sa lupte , sa isi protejeze copilul si mai ales sa se dedice in totalitate, recuperarii sau cel mai bine spus ingrijirii copilului ei. Au urmat saptamani intregi de recuperare, bani pentru proteza auditiva, pentru  hrana, pentru haine, pentru scutece. A inteles repede ca statul nu te ajuta in situatii similare, ca in loc sa iti dea , sa te sprijine, te obliga moral sa renunti. Nu a putut si nu poate sa renunte, e copilul ei, iar acest copil are nevoie doar de ea. Obisnuita fiind sa ofere mereu, fara sa astepte nimic in schimb, nu a cerut ajutorul nimanui. Din pacate, nevoile sunt mari, banii putini. Noi, putem sa o ajutam, redirectionand 2% din impozitul pe venit, la asociatia care-i poarta numele. E atat de putin pentru noi, iar pentru ea atat de mult. Descarca formularul, completeaza-l cu datele tale si depune-l la administratia financiara din orasul tau. Prin gestul tau, poti pastra, bucuria pe chipul acestui ingeras special. Iti multumim! cerere_230_2014

12696467_162593627452471_401590356_o

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *