Cum alegem căruciorul potrivit?

Unul dintre cele mai cumpărate produse pentru copii, este fără îndoială, căruciorul. Sunt așa multe oferte în magazinele de copii, încât nu știi ce să alegi .

  1. Alegerea în funcție de preț: E un aspect important, deoarece e bine să alegi un cărucior, în funcție de banii pe care îi ai. Recomandarea noastră este de a nu investi sume imense pe care nu ți le permiți. Poți începe să cauți din timp și chiar să profiți de unele oferte din magazinele on-line, care periodic au diferite campanii de reducere.
  2. Alegerea în funcție de necesități : E cea mai importantă alegere. Sunt atâtea oferte că îți este chiar greu să te decizi. Hai că te ajutăm noi.

–   Căruciorul sport – este recomandat copiilor de peste 6 luni, care stau deja în șezut și își pot susține cu ușurință capul. Deși, toate cărucioarele sport, au spătar reglabil și pot fi deschise până la poziția „culcat”, nu pot asigura bebele mic, centurile nefiind în acest caz, sigure, iar bebe poate cădea oricând din cărucior. Deci, nu pentru copii mai mici de 6 luni.

brown_6

Căruciorul 2 în 1 – este recomandat copiilor de la nastere și până la vârsta de 3 ani. Spre deosebire de căruciorul sport, acesta are margini laterale care la deschidere în poziția „culcat” se transformă în landou care asigură protecția nou-născutului și astfel nu există riscul de a cădea din cărucior în timpul somnului. Unele modele au în plus și o scoică, asemănatoare cu scaunul de mașină, care poate fi folosită la transportul copilului cu mașina sau chiar poate fi atașată la cărucior.

nnc_00005939.jpg

 

Căruciorul 3 în 1 – recomandat copiilor de la naștere până la vârsta de 3 ani. Se poate folosi ca și cărucior sport. Landoul detașabil poate fi  folosit în locul pătuțului, cu real succes, fiind foarte confortabil pentru somnul bebelușului  până la vârsta de 3 luni.

Indiferent pentru ce model optați, sperăm că recomandările noastre v-au putut ajuta, vă dorim să aveți parte de plimbări plăcute și de neuitat alături de puiuțul vostru scump.

0 thoughts on “Cum alegem căruciorul potrivit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *