7 idei de cadou pentru petrecerea bebelușului.

Să faci petrecere pentru bebe care e pe drum, e deja o modă. Și e foarte bine să te bucuri și să sărbătorești acest eveniment cu viitoarea mămică. Pe lângă, dilema, „cu ce mă îmbrac? ” apare și inevitabilul „ ce cadou să cumpăr?”. Având în vedere că la acest gen de petrecere se constituie, trusoul bebelusului, nu este de bun simț, să oferi bani. Noi îți venim în ajutor cu 7 idei geniale, care te pot scoate din încurcătură.

arton468

1. Hăinuțe pentru bebe. Să cumperi hăinuțe de diferite mărimi pentru bebe e o idee foarte bună. Cu cât are mai multe, cu atât mai bine, deoarece bebe murdărește multe hăinuțe, cât e mic. Iar dacă cumperi și mărimi mai mari, ajuți părinții să mai scape de cheltuieli în viitor.

2. Cosmetice pentru baia și igiena bebelușului. Chiar dacă își face mami, un mic stoc, după naștere, va fi bucuroasă să le aibă în permanență la îndemână. De obicei, se termină, atunci când nu ai timp să alergi prin magazine să cumperi altele.

3. Scutece. Întodeauna scutecele, consumă cel mai mult bugetul pentru bebeluși. Dacă cumperi un pachet big sau mega, cu siguranță, ai facut o faptă bună și i-ai scos din încurcătură pe părinți.

4. Un voucher de cumpărături, la magazinele de copii. Să faci cadouri scumpe, dacă nu ești strict din familie, nu e chiar de bun simț, pentru că nu e ok, să epatezi în acest fel în fața altora. Poți însă, să oferi mămicii un voucher de cumpărături ( cu suma la alegerea ta) , să își poată alege singură pătuțul, comoda, scaunul de mașină sau căruciorul dorit fără prea mult efort financiar.

5. O ședință foto profesională. Să ai poze frumoase, care să îți stârnească amintiri plăcute și emoții, nu e un trend, e ceva necesar. Oferă-le momente de neuitat cu un astfel de cadou.

6. Abonament la un curs de înot pentru bebe. Înotul ajută la dezvoltarea armonioasă a corpului și relaxarea psihică a bebelușului.

7. Jucării educative pentru vârste diferite. Prin joc, bebe descoperă lumea care îl înconjoară. Jucăriile educative, existente, azi pe piață, sunt un bun aliat, în dezvoltarea psihică a bebelușului.

baby-shower-maman-grossesse

Nu putem decât să sperăm, că aceste idei ți-au fost de ajutor, iar în acest caz, nu ne rămâne decât să îți urăm „ Distracție plăcută!”

0 thoughts on “7 idei de cadou pentru petrecerea bebelușului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *