Despre noi

Experienta profesionala si medicala in ingrijirea copiilor, ne-au facut sa initiem acest proiect. Ne-am lovit zi de zi de intrebari, nedumeriri, temeri din partea parintilor cu care am avut contact in cadrul meseriei noastre. Acum cand accesul la informatie este facilitat de internet, televiziune, literatura si ofera atatea posibilitati  de a fi informat, noi venim in sprijinul vostru sa va ajutam prin cursurile oferite sa va selectati informatia. Sa primiti informatii este usor, insa nu intotdeauana sunt cele corecte. Noi va oferim informatii clare, concise, logice, raspundem sincer si corect la intrebarile voastre ca parinti. Si noi la randul nostru suntem intr-o permanenta informare, prin studiu, cercetare, participari la conferinte si simpozioane medicale, precum si din munca de zi cu zi.

Sa fii parinte in esenta pare usor, dar la un moment dat te lovesti de probleme la care nu gasesti solutii si sfarsesti prin a te intreba unde ai gresit? sau daca esti un parinte bun. Cursurile de parenting vin in ajutorul tau si te ajuta sa descifrezi limbajul copilului tau, sa identifici problemele care apar in fiecare etapa de dezvoltare a copilului tau si sa gasesti solutiile cele mai potrivite, astfel incat copilul tau sa se dezvolte sanatos si sa creasca frumos.

Iar daca printr-o intamplare a hazardului, copilul tau s-a nascut cu o problema de sanatate si te simti pierdut, noi iti oferim solutia. Te invatam cum sa-l ingrijesti cat mai corect si mai bine astfel incat  viata ta sa reintre in normal. Planurile de ingrijire pe care le-am elaborat au la baza practica si experienta profesionala.

Noi abia asteptam sa impartasim cu tine cunostintele noastre!

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *